În urma comunicării rezultatului procedurii de atribuire a contractelor „Proiectare şi Execuţie Reabilitare DN 18 Moisei - Iacobeni pentru remedierea lucrărilor existente şi finalizarea lucrărilor rămase de executat: Lot 1 Moisei – Borşa, km 131+627 - km 156+232” şi „Proiectare şi Execuţie Reabilitare DN 18 Moisei - Iacobeni pentru remedierea lucrărilor existente şi finalizarea lucrărilor rămase de executat: Lot 2 Borşa - Şesuri, km 156+232 - km 180+850” nu au fost înregistrate contestații.

“Asta înseamnă că săptămâna viitoare vor fi semnate contractele și că în scurt timp lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Așa cum a promis, Guvernul Ponta se ține de cuvânt. Sper ca firmele câștigătoare să dea dovadă de seriozitate, iar tronsonul Moisei-Iacobeni să fie finalizat cât mai repede”, a declarat Liviu Pop.

La data de 3 iunie, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractelor privind reabilitarea DN 18 pentru primele două loturi din tronsonul Moisei-Iacobeni.
Contractul aferent primului tronson a fost atribuit în urma finalizării procedurii de achiziţie publică (licitație deschisă), Asocierii SC Tehnic Asist SRL – SC Specialist Consulting SRL și are o valoare totală de 83.724.042,73 lei fără TVA.

În ceea ce privește contractul aferent celui de-al doilea lot, acesta a fost atribuit Antreprenorului SC Antrepriză de Reparaţii şi Lucrări ARL Cluj SRL și este în valoare totală de 63.844.091,16 lei fără TVA.

Citește și

Herodot Grup Sighet