Un cadavru a fost descoperit în stare avansată de putrefacţie. Întâi a fost găsit corpul, după care, la scurt timp, a fost găsit şi capul. Deocamdată identitatea persoanei este necunoscută.

O echipă de criminalişti s-a deplasat la faţa locului şi au demarat cercetări. Potrivit unor surse apropiate anchetei, există o ipoteză, însă nimic nu poate fi confirmat până în prezent.

ACTUALIZARE – Imaginile găsite de anchetatori au fost înfiorătoare. Corpul bărbatului se afla pe un mal, iar capul pe celălalt. Este vorba despre un localnic de etnie maghiară, un bărbat în vârstă de 45 ani. El a fost recunoscut de unchiul său după elementele de îmbrăcăminte. Se pare că bărbatul era cunoscut ca având probleme psihice şi era dispărut de ceva timp. Potrivit unor surse apropiate anchetei, nu există suspiciuni cu privire la deces.

Bărbatul a căzut în râul Iza, lat, în funcţie de cantitatea de precipitaţii căzută în prealabil, de 7-12 metri. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, conform procedurii. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea efectuării necropsiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet