Suferind de mai mul╚Ťi ani de demen╚Ť─â, muzicianul s-a stins ├«nconjurat de cei dragi. "Ca ╚Öi chitarist, compozitor ╚Öi vizionar, el a fost un perfec╚Ťionist ╚Öi o persoan─â unic─â", a scris Angus Young pe re╚Ťelele de socializare.

"Fiind fratele meu ├«mi este greu s─â exprim ├«n cuvinte ceea ce a ├«nsemnat pentru mine ├«n timpul vie╚Ťii, rela╚Ťia pe care am avut-o a fost unic─â ╚Öi special─â", a ad─âugat Angus. "El las─â ├«n urma lui o mo╚Ötenire uria╚Ö─â care va d─âinui totdeana".

"Prin d─âruirea ╚Öi marele s─âu angajament, el a fost for╚Ťa care a impulsionat trupa", se arat─â ├«n mesajul postat de AC/DC pe Facebook. "Chitarist, compozitor ╚Öi vizionar, el a fost un vizionar ╚Öi o persoan─â unic─â", adaug─â textul.

Originari din Glasgow (Sco╚Ťia), Malcolm Young ╚Öi fratele s─âu mai mic, Angus, au fondat trupa AC/DC ├«n 1973 ├«n Australia.

Chitarist ╚Öi cofondator al grupului, Malcom Young a fost nevoit s─â se retrag─â de pe scen─â ├«n 2014 ├«nainte de lansarea albumului "Rock or Bust", pentru a urma un tratament ├«mpotriva demen╚Ťei.

Pionier al hard rock, grupul a vândut peste 200 de milioane de albume din 1973 și a compus piese devenite clasice precum "Highway to Hell", "Let There Be Rock" sau "Back in Black".

Anun╚Ťul trecerii ├«n nefiin╚Ť─â a lui Malcom Young intervine la c├óteva s─âpt─âm├óni dup─â decesul fratelui lor George Young, considerat mentorul grupului AC/DC.

Asemeni celorlal╚Ťi membri ai AC/DC, Malcolm Young a fost inclus ├«n 2003 ├«n Rock & Roll Hall of Fame.

Citește și

loading...