Deși anterior, Culiță publicase un video pe TikTok în care și-a cerut scuze pentru greșelile făcute și pretindea că regretă, astăzi a avut însă o altă abordare. Ieșind din sala de judecată, Culiţă Sterp a refuzat să răspundă întrebărilor puse de jurnalişti şi, mai mult, l-a umilit pe unul dintre reporteri.

Reţinut pentru 24 de ore şi propus spre arestare, Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar în urma accidentului din Cluj-Napoca, după ce judecătorii au respins propunerea de arestare a procurorilor. Astăzi, instanţa a judecat contestaţia procurorilor, iar manelistul a ajuns în sala de judecată alături de avocat. La finalul şedinţei, avocaţii au anunţat că o decizie va fi anunţată mâine.

La ieşirea din sala de judecată, Culiţă Sterp a fost aşteptat de jurnaliştii care au încercat să obţină de la el mai multe răspunsuri, după accidentul pe care l-a provocat în Cluj-Napoca, atunci când a condus beat şi sub influenţa drogurilor. Niciun regret nu s-a văzut, astăzi, pe faţa manelistului. Cu zâmbetul pe buze şi arogant, Culiţă Sterp a refuzat să răspundă întrebărilor puse de jurnalişti şi, mai mult, l-a umilit pe unul dintre reporteri, scrie Antena 3 CNN.

„Nevastă-ta mai întreabă de mine?", a fost replica prin care manelistul a dat dovadă de o nesimțire ieșită din comun.

Amintim că ieri IPJ Cluj a anunţat că tânărul va fi cercetat şi pentru conducere sub influenţa drogurilor, după ce analizele au arătat că acesta ar fi consumat substanţe interzise. Pe lângă această acuzaţie, Culiţă Sterp mai este cercetat şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de Poliţie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și