Prima problemă a acestei campanii este că de fapt reprezintă o simplă campanie de imagine în principal pentru PNL și nimic mai mult.

Din lista nominalizărilor lipsesc foarte multe nume sonore din Maramureș, care nu au încăput pe listă, probabil din motive politice - nu sunt văzute bine de către TIR-istul nostru.

Printre persoanele nominalizate putem număra totuși și câteva nume care și-ar merita titlul, însă apar și multe nulități care nu au niciun merit, altul decât acela de a-l fi susținut pe Ovidiu Nemeș în campania electorală sau diverși lipitori de afișe.

Ultima nominalizare apărută pe maramedia.ro este de ieri, 17 februarie a.c., și este demnă de tot râsul. La categoria Administrație îl regăsim nominalizat pe însuși marele TIR-ist, Ovidiu Nemeș. Rar mi-a fost dat să citesc un articol laudativ la modul deșănțat, precum cel de pe maramedia.ro: „În dreptul primarului Ovidiu Nemeş se regăsesc mai multe proiecte concretizate sau demarate în cursul anului 2013”. Printre proiectele realizate de către edil, găsim pe site și că s-ar fi realizat lucrări de întreținere a drumurilor și podurilor între cartierele Valea Hotarului și Iapa.

Cu toții știm că este o adevărată aventură să încerci să urci cu mașina în cartierul Iapa - fie ai o căruță sau o mașină de teren, fie înseamnă că nu ții la mașină deloc. Cratere în interiorul altor cratere, gropi și noroi până la loc comanda - aceasta este imaginea adevărată a lucrărilor edilitare desfășurate în zona respectivă de către faimoasa firmă Urbana sub oblăduirea TIR-istului. Redăm în VIDEO un reportaj pe care Sighet 247 l-a realizat la sfârșitul lunii mai 2013 în cartierele Valea Hotarului și Iapa, legat de starea drumului. Astăzi, drumul arată mult mai rău.

În „Pictorialul” dedicat TIR-istului nu se spune nimic despre afacerea cu parcometre pe care ar fi derulat-o Ovidiu Nemeș și în urma căreia Primăria a pierdut aproximativ 7 miliarde de lei vechi, despre faptul că sensul giratoriu din față de la Pompieri + mutarea statuii Soldatului necunoscut au costat aproape 8 miliarde de lei vechi sau că drumurile în sighet arată mai rău ca în Evul mediu. Plus multe altele care nu spun, toate fac parte din „geniul edilitar” al lui Ovidiu Nemeș.

Nici măcar pe vremea lui Ceaușescu nu găseai asemenea laude deșănțate și mincinoase la adresa odioșilor dictatori, așa cum găsești în România anului 2014, propagate de trustul de presă „al orașului tău”.

Un sfat gazetăresc pentru colegii mei de la trustul de presă mai sus amintit: fraților, mai tăiați din laudele astea și mai puneți și pe alții pe ecran decât pe Nemeș toată ziua, că nu vă mai crede nimeni! Dacă tot se spune prin oraș că aveți comandă să îl lăudați pe TIR-ist, faceți-o cu cap. Nu vă apucați să îl lăudați pe primar că a reparat drumul din Iapa că râde lumea și cu dosul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și