Un tânăr, care a provocat un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui pasager şi a părăsit locul faptei a fost identificat de poliţişti, iar acum este cercetat sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Poliţiştii au intervenit ieri, 06 mai, la un accident de circulaţie produs pe raza localităţii Mara, după ce o femeie aflată în trafic a observat ce s-a întâmplat şi a sesizat poliţia. La faţa locului poliţiştii au putut constata doar pagubele produse în urma impactului, întrucât şoferul a părăsit locul faptei.

Mai mult, acestuia nu i-a păsat de pasagerul pe care-l transporta şi care, rănit în urma accidentului, a ajuns la spital cu o maşină de ocazie.

Investigaţiile efectuate au relevat că la volan se afla un tânăr de 22 de ani, din Mara, care pe fondul vitezei a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac şi cu un gard.

Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și