Ei au verificat mai multe persoane fizice, juridice şi autoturisme şi pentru contravenţiile constatate au aplicat sancţiuni în valoare totală de 3000 de lei. De asemenea, poliţiştii au depistat şi ridicat în vederea confiscării 280 pachete cu ţigări.

Tot pentru combaterea comerţului ilicit dar şi pentru prevenirea şi combaterea cerşetoriei şi a evenimentelor rutiere, poliţiştii din Borşa au acţionat ieri în piaţa agroalimentară din localitate şi pe DN 18. Ei au verificat 17 persoane fizice şi opt persoane juridice şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 1440 de lei.

Poliţiştii din localităţile Recea, Baia Sprie şi Cavnic împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş au organizat acţiuni pe raza de competenţă pentru prevenirea producerii de accidente rutiere şi verificarea stării tehnice a autovehiculelor aflate în trafic. Participanţii la acţiuni au verificat 69 de autovehicule şi au constatat 46 de contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 6800 de lei. De asemenea, ei au ridicat şase certificate de înmatriculare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și