La acţiunea desfăşurată în localitatea Ulmeni au participat şi reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş. Au fost oprite în trafic şi verificate 64 de autovehicule şi au fost constatate 23 de contravenţii privind inspecţia tehnică periodică, regimul legal de viteză şi conducere sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare totală de aproximativ 5000 de lei şi au ridicat trei certificate de înmatriculare şi reţinut tot atâtea permise de conducere în vederea suspendării. Pe timpul desfăşurării activităţilor au fost constatate trei infracţiuni la regimul circulaţiei.

În localitatea Bârsana, un tânăr în vârstă de 31 de ani din comuna Călineşti a fost oprit în trafic în timp ce conducea o maşină pe DJ 186. Autoturismul era prevăzut cu număr de înmatriculare provizoriu iar în urma verificărilor poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie era expirată din 22.10.2013.

Pe DJ 108A, localitatea Ardusat, a fost identificat un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 43 de ani din Sălsig. Odată cu verificarea documentelor conducătorului auto şi ale autoturismului, poliţiştii au constatat că maşina figurează radiată din circulaţie din data de 06.07.2012.

Un bărbat de 52 de ani din Ardusat a fost depistat ieri în trafic de poliţişti în timp ce conducea pe DJ 193 din localitatea de domiciliu un autoturism cu toate că nu deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.

În toate aceste cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și