Echipaje de poliţişti şi paramedici au ajuns la faţa locului.

Potrivit unor surse, femeia cu vârsta de 40 de ani era proprietara boxei.

ACTUALIZARE:

Lumea vorbeste ca motivul sinuciderii ar fi legat de faptul ca boxa unde isi vindea marfa ar fi fost inchisa ca urmare a controalelor celor de la Antifrauda, scrie ActualMM.ro.

Conform informatiilor de la fata locului femeia in varsta in varsta de 42 de ani era abatuta in urma controalelor efectuate saptamana trecuta de ANAF – Antifrauda. Se vorbeste despre o amenda in suma de 10.000 de lei. Ba mai mult, ar fi primit telefoane si de la o banca pentru a-si achita rata. Se pare ca femeia, care crestea impreuna cu sotul ei doua fete infiate, nu a mai rezistat. Astazi in jurul orei 10.30, femeia s-a inchis in boxa pe care o avea in Complexul Comercial Center si s-a spanzurat cu o funie.

Echipajul SMURD sosit de urgenta la fata locului a efectuat manevrele de resuscitare aproape o ora si jumatate. Din pacate nu au putut sa o readuca la viata. Politistii au deschis un dosar de cercetare penala in acest sens. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean de Urgenta pentru efectuarea necropsiei si stabilirii cauzei decesului. Nu a lasat niciun bilet de adio.

„În această dimineață, într-una din boxele de la etaj a fost găsită o persoană de sex feminin, spânzurată. Încă nu cunoaștem motivele care au dus la acest tragic eveniment”, a declarat Cristian Vigh, Biroul de Investigatii Criminale Baia Mare.

Femeia avea 40 de ani, se numea Dana Filip, și vineri ar fi fost vizitată de cei de la ANAF. Martorii spun că avea spațiul comercial respectiv de aproximativ 10 ani.

ACTUALIZARE 2:

“Si o luat bani din banca sa isi creasca si sa faca ce le trebe si o venit ANAF-ul si le-o dat amenda si le-o confiscat, ca si aceea din Constanta chiar asa a facut si nevasta nepotului meu. Ii datoare in banci vanduta si o venit si ANAF-ul si i-a dat amenda sa isi ia viata pentru asta o facut Ponta ce o facut in tara asta. Sa distruga oamenii care abia traiesc de pe o zi pe alta” a povestit soacra femeii.

“Am fost solicitati intr-un centru comercial pentru a asigura asistenta medicala in cazul unei paciente spanzurate. Din pacate in ciuda manevrelor de resuscitare pacienta a ramas in stop cardio-respirator” a declarat dr Linda Serbanescu, SMURD Maramures.

Citește și