Impactul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului autoturismului, băimărean în vârstă de 27 de ani care a fost transportat la spital unde i-au fost acordare îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Tot în municipiul Baia Mare, pe fondul nerespectării aceleiaşi reguli de circulaţie a avut loc ieri un alt eveniment rutier. Un conducător auto în vârstă de 24 de ani din Baia Mare a condus un autoturism pe strada 8 Martie spre strada Vasile Lucaciu. Pentru că nu a păstrat distanţa de siguranţă a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers. În urma accidentului o băimăreancă în vârstă de 25 de ani, pasageră în autoturismul acroşat, a suferit leziuni corporale uşoare.

O fetiţă în vârstă de 11 ani a fost victima unui accident de circulaţie care a avut loc ieri în localitatea Gârdani. Ea a traversat DJ 108A din localitatea de domiciliu prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure şi a fost surprinsă şi accidentată uşor de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani din Cehu Silvaniei.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările în toate aceste cazuri iar la finalizarea lor vor propune măsuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și