În urmă cu puţin timp, prin serviciul unic de urgenţă 112, a fost semnalat faptul că o persoană ar fi căzut într-o fântână pe strada Transilvaniei din Dragomireşti. Echipaje ale ISU Maramureş se îndreaptă spre locul indicat. Deocamdată nu se cunoaşte starea persoanei.

Se pare că unui bărbat care lucra la o fântână i s-a făcut rău, motiv pentru care un al doilea a intrat după el, însă şi acestuia i s-a făcut rău. Militarii ajunşi la faţa locului au reuşit să îl scoată în viaţă pe unul din el, transportându-l la spital.

Lucrările de igienizare a fântânii erau realizate de către doi muncitori din Bogdan Vodă, un bărbat de aproximativ 60 ani şi unul de peste 20 ani. Primului i s-a făcut rău, iar cel de-al doilea a sărit să îl scoată. Celui de-al doilea i s-a făcut şi lui rău, căzând cu faţa în apă. Militarii i-au scos pe amândoi, însă, din nefericire, doar cel mai în vârstă a scăpat cu viaţă. Pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic, paramedicii fiind nevoiţi să declare decesul. Oamenii legii au demarat cercetări pentru a determina circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și