Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 06.00, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din satul Coaş a condus un autoturism pe DJ 182 B, între localităţile Cătălina şi Satu Nou de Jos.

Când a ajuns pe podul rutier peste râul Lăpuş, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 76 de ani din satul Mocira, comuna Recea, care se deplasa pe jos, pe partea stângă a carosabilului deşi podul este prevăzut cu trotuare.

În urma leziunilor suferite, pietonul a fost transportat la spital unde a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Lui i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, 27 septembrie, la ora 14.00, în localitatea Săcel a avut loc un alt eveniment rutier.

Un cetăţean polonez, în vârstă de 44 de ani, a condus o motocicletă pe DC 17C din localitatea Săcel. Într-o curbă la dreapta a pierdut controlul motocicletei, a pătruns pe contrasens, a derapat şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma impactului, motociclistul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital. El a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările şi la finalizarea lor vor propune măsuri.

Citește și

loading...