Primul accident rutier a fost semnalat în oraşul Tăuţii Măgherăuş, la intersecţia cu drumul spre Băiţa. În accident a fost implicat un autoturism BMW cu volan pe dreapta, condus de un tânăr din Negreşti Oaş, respectiv un alt autoturism de teren. Potrivit martorilor, maşina cu volan pe dreapta ar fi circulat cu viteză mare, motiv pentru care a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens. În acel moment, BMW-ul a izbit cealaltă malină, proiectând-o în şanţul de pe marginea drumului. Cele două victime, şoferii maşinilor, o femeie şi un bărbat, au fost transportate la Spitalul Judeţean Baia Mare.

“Am intervenit la un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a doua persoane, se pare ca cauza este circulatia pe contrasens, datorita carosabilului acoperit cu polei” a spus agent sef adjunct Nicolae Pop, SPR Maramures.

Un alt accident de circulaţie a fost semnalat în Satulung, la nici 20 de minute dupa cel petrecut în Tăuţii Măgherăuş.

Aici un tânăr a ajuns cu maşina pe contrasens şi s-a izbit într-un autoturism cu numere străine. Evenimentul rutier s-a produs pe drumul care face legătura între Baia Mare şi Dej. Un tânăr rula dinspre Şomcuta Mare spre Baia Mare iar la un moment dat, pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă a ajuns pe sensul opus unde a intrat într-un atoturism ce rula regulamenhtar din sensul opus. În urma impactului ambele maşini au fost avariate.


Preluare: InfoMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și