În timp ce se afla în casa bunicilor din comuna Unguraș, Valentina Marinela Sima ar fi simțit o durere puternică în piept. Bunica acesteia a găsit-o în stop cardio-respirator, iar vărul tinerei a sunat de urgență la 112. Medicii sosiți la fața locului, au început imediat manevrele de resuscitare. Au încercat să o resusciteze mai bine de o oră, însă tânăra a pierdut lupta cu viața. Vestea morții tinerei i-a șocat pe colegii dar și prietenii acesteia. Din mesajele postate de prietenii ei pe o pagină de socializare reiese că tânăra avea o fire sociabilă, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să ajute pe oricine.

Fata locuia cu bunica ei, mama acesteia fiind plecată la muncă în Italia. Cu câteva zile înainte de subitul deces, tânăra a postat un mesaj de mulțumire pentru cea care i-a dat viață.
“AZI e o zi specială ,unei singure ființe din viața mea îi datorez tot ceea ce am și ceea ce sunt astăzi !!Ea mi-a dat nasțere, m-a crescut , mi-a oferit de toate să nu îmi lipsească nimic. Câte sacrificii ai făcut pentru mine !!!! Îți multumesc mami din suflet.Îți doresc multă sănătate, fericire și multe împlinirii!! LA MULȚI ANI MAMI !!!! TE IUBESC”.

Chiar dacă fata se plângea de ceva vreme de dureri puternice în piept, aceasta nu a mers la un consult medical.Este posibil ca decesul tinerei să fii survenit în urma unui infarct sau al unei embolii pulmonare, necropsia fiind cea care va elucida cauza morții. Suspiciunile în cazul morții tinerei sunt șocante. Decesul ar putea fi cauzat și de faptul că tânăra luase anticoncepționale și fuma ocazional.

„Moartea Valentinei a fost una subită, stopul cardiorespirator a fost prea brusc şi nu a fost precedat de comă. Iar faptul că fuma din când în când, respectiv folosea anticoncepţionale, ne face să credem că a suferit o embolie pulmonară. Totuşi, aşteptăm verdictul necropsiei”, a declarat Remus Mitre, medic în cadrul SMURD Maramureş.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat la morga spitalului județean din Baia Mare.

ACTUALIZARE

În urma necropsiei efectuate în cursul zilei de astăzi a fost descoperită cauza decesului tinerei de numai 21 de ani - septicemie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și