* În baza delegării procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Maramureș au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, ieri, 25 iunie a.c., la mai multe imobile de pe raza județului Maramureș.

Astfel, în urma perchezițiilor, poliţiştii de frontieră au descoperit în imobilele celor vizați, 1.706 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, bielorusă şi duty free, marfă ce a fost transportată la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Drept urmare, persoanele în cauză, 5 cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 26 şi 55 ani, domiciliaţi pe raza jud. Maramureș, sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor, care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

În continuare polițiștii de frontieră delegați fac cercetări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

De asemenea, țigările în valoare de 15.300 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

FOTO: Arhivă.

Citește și

loading...