Evenimentul este organizat de aerogara județeană în colaborare cu Consiliul Județean Maramureș, Aeroclubul Baia Mare, Universal Alloy Corporation Europe SRL și Ro Credit IFN.

Participanții vor avea parte de acrobații aviatice și demonstrații de parașutism. În plus, pe lângă oaspeții din țară, sunt așteptați și invitați din străinătate. Printre invitații care au confirmat prezența sunt The Hawks of Romania (Șoimii României), o echipă națională de acrobație.

Imediat după show-ul aviatic, maramureșenii sunt invitați să participe la un concert de muzică pop dance, locația fiind, de asemenea, Aeroportul Internațional Baia Mare. Vor susține recitaluri, începând cu ora 19.00, Alina Eremia, respectiv Loredana și Grupul Agurida. Cele două artiste nu mai au nevoie de nicio prezentare și au anunțat un show incendiar. Alina Eremia a anunțat că spectatorii vor putea asculta live hiturile care au consacrat-o, printre ele fiind „A fost o nebunie”, „De sticlă”, “Vorbe pe dos”, “Doar noi”, “Îmi dai curaj”, “Aș da” sau “Când luminile se sting”. Evenimentul este organizat de Aeroportul Internațional Maramureș, cu susținerea Consiliului Județean Maramureș.

Maramureș Air Show 2019  - Alina Eremia și Loredana vor susține concerte pe Aeroportul Maramureș

Citește și

loading...