Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că acestea, în perioada 31.03 – 03.04.a.c., ar fi pătruns în incinta societăţii prin escaladarea gardului împrejmuitor şi din interior ar fi sustras: 30 radiatoare, patru seturi de jante auto provenite din dezmembrări şi alte bunuri. Prejudiciul cauzat, în valoare de 11.500 lei, a fost recuperat în proporţie de 70%.

Cinci persoane cu vârste între 20 şi 34 de ani din judeţele Maramureş, Satu Mare şi Sălaj au fost reţinute pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. La comiterea faptelor a participat şi un minor în vârstă de 15 ani care este cercetat în libertate.

A şasea persoană reţinută este o femeie din judeţul Sălaj.

Marţi, 4 aprilie, la ora 14.40, poliţiştii din Recea au fost sesizaţi despre faptul că, în localitatea Săsar, a fost depistată o persoană bănuită că ar fi sustras suma de 1000 de lei dintr-o locuinţă din localitate.

La faţa locului poliţiştii au identificat o femeie de 33 de ani din judeţul Sălaj care a recunoscut faptul că a sustras bani din două imobile diferite, într-un caz 1000 de lei şi în celălalt 72 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit persoanelor vătămate, iar faţă de bănuită s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceasta să fie prezentată instanţei în vederea emiterii unui mandat de arestare preventivă.