Impactul i-a cauzat leziuni corporale ce au necesitat transportul ei la spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde a beneficiat de îngrijiri medicale. La testarea cu aparatul etilotest s-a constatat că biciclista a consumat băuturi alcoolice înainte de a porni la drum.

Un alt eveniment rutier s-a produs pe raza oraşului Seini. Poliţiştii au constatat că accidentul a fost cauzat de nerespectarea regulilor privind acordarea priorităţii de trecere unui alt autoturism. Mai precis, un bărbat de 50 de ani din Viile Apei, care se deplasa cu un autoturism pe strada Pomilor, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar pe D.E. 58. În urma impactului, conducătorul autoturismului acroşat, un bărbat de 78 de ani, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un pom. Bărbatul a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, dar nu a necesitat internarea. Cei doi şoferi nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Pentru siguranţa dumneavoastră atunci când vă deplasaţi pe drumurile publice poliţiştii vă recomandă să circulaţi cu viteză moderată, adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să adoptaţi o manieră prudentă de conducere şi să efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

Citește și

loading...