Ajunsi la fata locului, pompierii au gasit o femeie în vârstă de 67 ani din localitate care prezintă arsuri pe 95% din suprafaţa corpului. Flăcările au distrus şi o parte din încăperea unde se afla femeia. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie, care a demarat cercetări.

Se pare că femeia, cunoscută ca având probleme psihice, s-a autoincendiat. Aceasta a fost externată recent de la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei. Femeia s-a dus într-o anexă a casei, a luat petrol, după care şi-a dat singură foc. O rudenie a văzut-o şi a sunat urgent la 112.

Un echipaj de paramedici au transportat-o la UPU Baia Mare, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa sanşelor de supravieţuire a femeii.

ACTUALIZARE:

Astăzi dimineață, la ora 08.24, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la o magazine de lemne din Tăuții de Sus. Ajunși la fața locului militarii au gasit-o pe proprietară în flăcări. Echipajul T.I.M. din cadrul SMURD Baia Mare a preluat victima și a transportat-o pe Spitalul Județean Baia Mare. Victima prezintă arsuri de aproximativ 95 % pe întreaga suprafață a corpului. Flăcările au distrus 10 % din suprafața de 18 metri pătrați a magaziei.

În jurul orei 12.00 medicii au declarat decesul femeii. Aceştia au arătat că rănile suferite de aceasta prin ardere au fost incompatibile cu viaţa.

Citește și