Bărbatul de 39 de ani a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cel de-al doilea caz, a fost înregistrat şi un accident rutier, produs pe D.J. 184 în localitatea Dănești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze se efectuează cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Alţi doi bărbaţi sunt condamnaţi pentru infracţiuni la regimul rutier

Ieri, 6 octombrie, poliţiştii din Tăuții Măgherăuș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Baia Mare, privind un bărbat de 49 de ani, din Tăuții Măgherăuș. Acesta este condamnat la pedeapsa de 1 an și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În cazul celui de-al doilea bărbat, Judecătoria Baia Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta are 30 de ani, este din Șindrești şi este condamnat la 2 ani și 6 luni închisoare sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul rutier.

Ambii bărbaţi au fost depuşi în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Citește și