În Maramureş sunt identificaţi circa 80.000 de posibili beneficiari ai acestor ajutoare alimentare. Întâlnirea grupului de lucru pentru implementarea Programului Operaţional de Ajutorare a Persoanelor Defavorizate (POAD) a avut loc la jumătatea lunii iunie, la Prefectura Maramureş.

Ministerul Fondurilor Europene a adus la cunoştinţă că pentru judeţul Maramureş furnizorul pentru livrarea produselor alimentare este o firmă din Constanţa. Din informaţiile furnizate de către Prefectura Maramureş, în anul 2016 grupul de lucru a cerut administraţiilor publice locale din judeţ, Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Maramureş, Casei Judeţene de Pensii Maramureş şi Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Inspecţii Sociale Maramureş reactualizarea bazelor de date cuprinzând persoanele care corespund criteriilor de eligibilitate, ca beneficiari ai programului.

Aşa se face că, până în prezent, sunt identificaţi ca potenţiali beneficiari aproximativ 80.000 de persoane. În ceea ce priveşte începerea procesului de livrare a produselor pentru judeţ, Ministerul Fondurilor Europene va comunica, în perioada imediat următoare, graficul de livrare, fapt ce va fi adus la cunoştinţa publicului.

Citește și

loading...