La data de 04 mai a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la comiterea unei tâlhării. Un bărbat domiciliat în localitatea Vicea a declarat că, în timp ce se afla împreună cu soţia sa în parcarea unui centru comercial de pe raza municipiului Baia Mare, o persoană necunoscută i-a pulverizat cu un spray lacrimogen. Fapta s-a comis în momentul în care victimele negociau unor bărbaţi necunoscuţi vânzarea unor medicamente rămase de la o persoană care a decedat. După ce i-au sprayat, cele trei persoane au plecat cu medicamentele fără a le achita.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au identificat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 33 de ani, şi o tânără de 18 ani, toţi domiciliaţi în judeţul Neamţ, bănuiţi de comiterea faptei. Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Citește și