Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat, definitiv, cu executare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Subiectul nu mă interesează; nu din perspectiva aceasta, spune Romeo Dobocan.

Condamnarea lui Dragnea mă privește din asocierea imaginii acestuia cu Maramureșul. De doi ani, Dragnea este „ambasadorul turismului maramureșean”. Am cerut atunci, imediat după oferirea distincției de către cuplul Zetea-Dăncuș, anulare titlului. Am considerat că personajul nu îndeplinește calitățile morale pentru un astfel de titlu, fie el și onorific.

Cu atât mai mult cred azi că se impune retragerea distincției de către CJ Maramureș. Un condamnat definitiv, pentru infracțiuni de corupție, care va sta de azi în închisoare este inadmisibil să fie imaginea Maramureșului.

Solicit Consiliului Județean să ceară conducerii executive retragerea de urgență a titlului de ambasador acordat lui Dragnea! (foto de la festivitatea în care i s-a acordat titlui lui Dragnea)


De asemnea, USR Satu Mare solicită public retragerea titlului de Cetățean de Onoare al orașului Negrești-Oaș acordat în 2014 lui Liviu Dragnea. Cererea vine după ce președintele PSD a fost condamnat pentru instigare la abuz în serviciu, informează PresaSM.ro

USR Satu Mare, într-o postare pe Facebook, solicită autorităților din Negrești-Oaș să retragă titlul de „Cetățean de onoare” al orașului Negrești-Oaș acordat în vara lui 2014 președintelui PSD, Liviu Dragnea.

“Membrii USR din Negrești Oaș cer retragerea IMEDIATA a titlului de cetățean de onoare,” se arată în solicitarea lansată de USR.

Pe 24 agust 2014, pe vremea când Liviu Dragnea era vicepremier, acesta a primit din partea primarului orașului Negrești-Oaș titlul de Cetățean de Onoare în cadrul deschiderii oficiale a Festivalului Țării Oașului „Zestrea Oașului”.

PSD a pierdut alegerile europarlamentare la Negrești-Oaș. Potrivit datelor provizorii, PNL a primit 1615 voturi, iar PSD a reușit să obțină 1277 de voturi.

Pe această temă s-a lansat o petiție online pentru anularea titlului de Ambasador al Maramureșului. Dacă ești de acord urmărește link-ul de mai jos:

https://www.petitieonline.com/anularea_titlului_de_ambasador_al_maramureului_oferit_lui_liviu_dragnea

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet