Mesajul anti PSD este deja unul clasic, preluat din celebrul număr de înmatriculare specific Suediei „M#|% PSD”. Se pare că mesajul a fost înscris pe asfalt în cursul nopții de 10/11 august a.c. de persoane necunoscute.

Mesajul vine ca o formă de protest împotriva guvernului Dăncilă, protest înscris în linia națională de proteste, chiar dacă la Sighet nu au avut loc manifestații ale diasporei în ziua de 10 august a.c.

ACTUALIZARE:

Primarul municipiului Sighet, Horia Scubli, a dat o declarație colegilor de axanews.ro cu privire la mesajul anti PSD înscris cu spray pe asfalt în centrul orașului: „Că cineva scrie împotriva PSD-ului, am înţeles. Oricine poate cumpăra un spray de 7-8 lei. E o luptă inegală aici. Ei scriu, noi ştergem. Trăim într-o ţară liberă. Fiecare se poate exprima aşa cum doreşte. Însă, să-mi fie cu iertare, cei care scriu astfel de chestiuni, probabil nu au citit niciodată o carte. Nu putem sta să îi păzim pe toţi. În orice caz, noi descurajăm astfel de gesturi. Doresc să avem, cu toţii, un comportament civilizat”, a spus, pentru AxaNews.ro, Horia Scubli.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și