De un astfel de moment am avut parte ast─âzi, c├ónd am aflat de teribilul accident de circula╚Ťie ├«n care am pierdut-o pe cea mai drag─â elev─â din clasa la care sunt diriginte, pe Gabriela.

Am cunoscut-o pe Gabriela anul trecut când i-am predat prima dată - era în clasa a X-a. Din primele ore de curs s-a remarcat în rândul colegilor ei ca fiind o persoană responsabilă, comunicativă și tot timpul cu zâmbetul pe buze.

La începutul acestui an școlar am avut onoarea să îi fiu nu doar profesor, ci și diriginte.

Gabriela a fost, pot să spun fără să greșesc, cea mai responsabilă elevă pe care am avut-o vreodată, a fost persoana pe care m-am putut baza tot timpul. Fiind foarte bine organizată, ea era de fapt al doilea diriginte al clasei.

Dar calitatea cea mai de pre╚Ť a Gabrielei era modul ei optimist de a privi via┼úa ┼či impactul pozitiv pe care ├«l avea asupra celor din jurul ei - oric├ót de sup─ârat ai fi fost era imposibil s─â nu te ├«nvesele┼čti c├ónd te ├«nt├ómpina cu z├ómbetul ei optimist ╚Öi cald.

Din păcate, toate acestea s-au dus, iar acum trebuie să vorbesc despre Gabi la trecut și să îmi iau un ultim rămas bun de la ea.

Nu te vom uita niciodat─â,

Dirigintele tău, Nicolae Iuga, împreună cu clasa a XI-a I CNDV

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Citește și

loading...