„Felicit pompierii maramureşeni, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş, cu ocazia ZILEI POMPIERILOR. Anul acesta, la 13 septembrie, se împlinesc 165 de ani de la bătălia care avea să consfinţească eroismul primilor pompieri militari români. Totodată, 13 Septembrie, este un moment de comemorare a tuturor pompierilor care, de-a lungul timpului, s-au sacrificat la datorie, dar şi un moment de sărbătoare pentru toţi cei care, zi de zi, îşi fac meseria cu profesionalism şi dăruire.

În 2013, evenimentele din judeţul Maramureş care au avut nevoie de intervenţia pompierilor au fost frecvente. Am avut parte de incendii care au trebuit stopate, localităţi unde inundaţiile au pus în pericol viaţa oamenilor, accidente grave şi alte situaţii în care prezenţa dumneavoastră a fost esenţială. Sunt unul dintre oamenii care au avut ocazia să vadă cum acţionati şi reacţionati, cum vă mobilizaţi, cum interveniţi, cu câtă eficienţă soluţionati urgenţele care cer intervenţia dumneavoastră. Sunt convins că mare parte din succesul pompierilor din judeţul Maramures se datorează profesionalismului, seriozităţii şi curajului fiecăruia dintre dumneavoastră.

Aniversarea Zilei Pompierilor din Romania, la împlinirea a 165 de ani de la lupta din Dealul Spirii, este un moment emoţionant, în care adresez tuturor pompierilor calde felicitări şi urări de sănătate, putere de muncă şi succes în împlinirea nobilei si generoasei lor meniri.”

LA MULTIANI!

Prefectul judeţului Maramureş, Ing. Anton Rohian


Preluare: actualMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și