Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. În unele zone, se vor înregistra furtuni. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 17-19 la 22 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 33 grade

Sighetu Marmaţiei – 33 grade

Borşa – 29 grade

Târgu Lăpuş – 31 grade

Ziua de duminică aduce vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 27-29 la 33 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. În unele zone, se vor înregistra furtuni. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 17-19 la 22 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 27-29 la 33 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. În unele zone, se vor înregistra furtuni. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 17-19 la 22 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de marţi vine cu vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 22 la 27-29 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.

Citește și

loading...