Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 29 grade

Sighetu Marmaţiei – 29 grade

Borşa – 22 grade

Târgu Lăpuş – 27 grade

Ziua de duminică aduce vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 25-29 la 31 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi trecătoare. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 17-19 la 22 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 22 la 25-27 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi trecătoare. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 13 la 17-19 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de marţi vine cu vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 22 la 27-29 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi trecătoare. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 17-19 la 22 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Citește și

loading...