Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la minus 1 la 1-3 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 13 grade

Sighetu Marmaţiei – 13 grade

Borşa – 9 grade

Târgu Lăpuş – 13 grade

Ziua de duminică aduce vreme în general frumoasă şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 9-13 la 17 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de marţi vine cu vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 13 la 17-19 grade. Cerul va fi variabil în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer mai mult noros, unele ploi şi vânt slab.