Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Baia Mare – 19 grade

Sighetu Marmaţiei – 19 grade

Borşa – 13 grade

Târgu Lăpuş – 17 grade

Ziua de miercuri aduce vreme schimbătoare şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 9-13 la 15 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 1-3 la 5 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme schimbătoare şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la 1-3 la 7 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme schimbătoare şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 1-3 la 7 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.