Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 3 la 7-9 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 19 grade

Sighetu Marmaţiei – 19 grade

Borşa – 13 grade

Târgu Lăpuş – 17 grade

Ziua de miercuri aduce vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 15-19 la 22 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 19-22 la 25 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 7 la 9-13 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme schimbătoare, dar caldă. Maximele vor fi de la 19-22 la 25 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra unele ploi. Vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minime de la 5 la 7-9 grade, cer noros şi unele ploi însoţite de vânt.

Citește și

loading...