Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Maramureș asigură expertiza sanitar-veterinară pentru mieii cumpărați și sacrificați la punctele special amenajate din Baia Mare și Sighetu Marmației, anunță axanews.ro
Potrivit directorului DSVSA, Vasile Pop, cumpărătorii de miei din cele două puncte din județ beneficiază de expertiza medicilor veternari, pentru a avea siguranță în ce privește calitatea cărnii. „De mâine (marți, n.r.) asigurăm expertiza sanitar veterinară a tuturor mieilor care se cumpără și apoi se sacrifică în acel punct temporar de sacrificiu. Personalul nostru asigură acest serviciu până sâmbătă, inclusiv. Ei verifică carnea și o marcheaz cu ștampila «bun pentru consum», a spus Vasile Pop.
La Sighetu Marmației, punctul de sacirificare a mielilor se află în curtea SCPCB, la fel ca și anul trecut. În Baia Mare, punctul de sacrificare a mieilor se află peste drum de piața en-gros, pe strada Mihai Eminescu, nr. 67.
Preluare: axanews.ro