MINI PLACINTE DIN DOVLECEL CU SOS DE SMANTANA | De toate pentru voi

INGREDIENTE:
- Dovlecei - 550g -600 g – curatati de coaja si dati pe razatoarea mare
- Morcovi - 200g – curatati de coaja se dau pe razatoarea mare
- Ceapa – 50g – curatata de coaja se taie marunt
- 2 oua intregi
- Amidon din porumb – 100g (sau puteți folosi faina alba)
- Sare de Himalaya ( sau de care obisnuiti dvs sa consumati) – dupa gust
- Piper – dupa gust
- Praf de copt – 1 pliculet – 10 g
- Ulei pentru prajit – eu am folosit de floarea soarelui
- Apa fiarta, in care am pus la inmuiat intr-un castron acoperit pentru 30 de minute morcovul razuit si ceapa ( daca doriti sa omiteti acest pas atunci razuiti morcovul pe razatoarea mica)

SOS:
- Smantana - 300ml - de 12% am folosit eu, daca aveti de 20-25% este si mai buna
- Mix de 4 seminte ( seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui, seminte de in si seminte de susan) – 5 lingurite – dupa preferinte puteti pune mai mult sau mai putin
- Marar verde – jumatate de legatura – eu am folosit marar congelat dar puteti pune proaspat sau in lipsa acestora chiar marar uscat daca aveti puteti folosi
MOD DE PREPARARE
Modul de preparare il puteti vedea exact, pas cu pas in video-ul atasat.


Preluare: Youtube

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și