Subiectele sunt publicate fără baremele de notare, care vor fi făcute publice la o dată ulterioară.

DESCARCĂ AICI Teste de antrenament Bacalaureat

DESCARCĂ AICI Teste de antrenament Evaluare Națională

Elevii au revenit, miercuri, din vacanţă. Cursurile vor continua în regim online
Cursurile școlare s-au reluat miercuri, urmând să se desfășoare tot în regim online și în următoarea perioadă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar din Bucureşti, Roxana Cercel, se reia activitatea activitatea conform programei şcolare.

„Se reia activitatea în toate şcolile conform structurii anului şcolar, iar recomandarea Inspectoratului Şcolar şi a Ministerului Educaţiei este de a se proceda în continuarea învăţarea de acasă".

Elevii claselor a opta şi a 12-a au la dispoziţie ore de curs prin intermediul programului TELEŞCOALA, ce poate fi urmărit pe postul TVR2.

Ministerul Educației a anunțat în 1 aprilie că structura anului școlar 2019 - 2020 nu a fost modificată.

Ministrul Educației garantează că anul școlar 2019 - 2020 nu va fi înghețat
Monica Anisie, ministrul Educației, garantează că elevii nu vor repeta anul școlar din cauza pandemiei. „În orice situaţie, chiar şi în scenariile cele mai sumbre, în orice situaţie, noi vom încheia anul şcolar 2019-2020”, a declarat Monica Anisie într-un interviu pentru Digi24.

Elevii care nu au deja cele două note necesare încheierii mediilor pentru semestrul al doilea vor primi aceste note după reluarea cursurilor. Ministrul a anunțat marți că Bacalaureatul și Evaluarea Națională ar putea avea loc în iulie, însă fără materia din semestrul al doilea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet