Un t├ón─âr de 24 de ani din T─âu┼úii M─âgher─âu┼č ┼či un b─ârbat de 62 de ani din ┼×i┼če┼čti au fost depista┼úi ├«n timp ce conduceau autovehicule de┼či se aflau sub influen┼úa b─âuturilor alcoolice.

La Bor┼ča, S─âcel ┼či Chelin┼úa, poli┼úi┼čtii au identificat trei b─ârba┼úi care conduceau vehicule ne├«nmatriculate, unul dintre ei f─âr─â a poseda permis de conducere.

La Baia Mare, un adolescent de 15 ani a fost depistat conducând un autoturism iar un bărbat de 49 de ani a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Exemple:
├Än diminea┼úa zilei de vineri, 27 martie, ├«n jurul orei 08.00, un b─âim─ârean de 49 de ani a surprins ┼či accidentat o minor─â de 14 ani ce traversa regulamentar strada Gr─ânicerilor din municipiu. Conduc─âtorul auto a p─âr─âsit locul accidentului f─âr─â ├«ncuviin┼úarea poli┼úiei. El a fost identificat de poli┼úi┼čti la c├óteva ore de la producerea accidentului. Poli┼úi┼čtii au ├«ntocmit dosar penal ┼či continu─â cercet─ârile.

Tot vineri, la ora 20.00, un t├ón─âr de 15 ani, din Baia Mare, a condus un autoturism ├«nmatriculat ├«n Spania dinspre strada Vasile Alecsandri spre bulevardul Unirii. Ajuns ├«n sensul giratoriu, a acro┼čat un autoturism care se deplasa ├«n aceea┼či direc┼úie de mers, dup─â care ┼či-a continuat deplasarea. La scurt timp de la sesizare, poli┼úi┼čtii l-au identificat ┼či g─âsit pe minor la domiciliu. Cercet─ârile continu─â sub aspectul comiterii infrac┼úiunii de conducere f─âr─â permis.

Citește și

loading...