Sâmbătă, 10 august, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la data de 07.08.2019, o tânără de 15 ani din comuna Desești a plecat voluntar de la domiciliu cu motivul că merge la un suc cu un prieten, nu a revenit şi nu a putut fi contactată pe telefonul mobil. In urma activităţilor desfăşurate, tânăra a fost depistată de poliţişti pe raza comunei Câmpulung la Tisa.

Vineri după-amiaza poliţiştii au găsit în parcarea unui hypermarket din municipiul Baia Mare o tânără de 15 ani, domiciliată în localitatea Lăpuşel, pe care părinţii au reclamat-o dispărută de la domiciliu. O băimăreancă, de 14 ani, reclamată dispărută sâmbătă, 10 august, a fost găsită de poliţişti în localitatea Someş Odorhei, din judeţul Sălaj. O altă tânără de 14 ani, din Baia Mare, care a plecat voluntar dintr-o casă de tip familial din municipiu, a fost găsită de poliţişti pe raza localităţii Remeţi pe Someş.

Poliţiştii au stabilit că cele patru tinere nu au fost victimele unor infracţiuni pe perioada cât au lipsit de la domiciliu. Toate au fost încredinţate părinţilor revocându-se urmărirea lor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și