“Unii vor sa fie presedinti de partid, insa nu vin acasa decat la sfarsit de saptamana. In rest, sunt plecati”, a afirmat Man, in cadrul unei conferinte de presa organizate la sediul partidului. Solicitat a da detalii vizavi de identitatea celor vizati si a nu mai vorbi evaziv, ca de fiecare data, acesta s-a sfiit sa dea vreun nume, insa referirile la senatorul democrat-liberal au fost foarte clare pentru toti cei prezenti. Mai mult, deputatul PDL l-a acuzat pe senatorul Rogojan ca tine conferinte la Hotelul Mara.

Atitudinea lui Mircea Man vine in contextul alegerilor pentru functia de presedinte al PDL Baia Mare, pentru care si-au depus candidaturile senatorul Ciprian Rogojan si consilierul judetean Felician Cernestean. Cum Felician Cernestean a fost prezent la conferinta de presa si este zilnic vazut prin oras la strans de adeziuni pentru partid, este cat se poate de clar ca doar senatorul putea fi persoana vizata de Man, in conditiile in care, in cursul saptamanii, Ciprian Rogojan se afla, de regula, in Bucuresti.

Intrebat, de catre ziaristii prezenti, daca nu cumva situatia senatorului este similara cu a sa, in calitate de deputat Mircea Man avand datoria de a fi prezent la sedintele de lucru ale Parlamentului, acesta din urma s-a rezumat la a ne invita a-l insoti cateva zile la munca, rastimp in care, crede Man, ne vom plange singuri de mila.

Declaratiile lui Mircea Man nu sunt intamplatoare. In randul democrat-liberalilor maramureseni, care ar fi trebuit sa isi aleaga conducerea municipala in cursul acestei saptamani, se vorbeste ca alegerile au fost amanate din cauza “riscului” ca Felician Cernestean sa nu obtina presedintia. Aparent detasat de alegerile din organizatie, Mircea Man a hotarat ca e timpul sa intervina, pentru a preveni un eventual esec al consilierului judetean Felician Cernestean in fata senatorului Ciprian Rogojan. Evident, pana la organizarea alegerilor, lucrurile mai pot fi reglate, astfel ca rezultatul sa fie unul lipsit de emotii pentru Mircea Man si oamenii sai.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și