Zilele trecute Partidul Mișcarea România Suverană condusă de Liviu Dragnea și Carmen Dan au făcut un tur de forță în județul nostru, iar miercuri seară au organizat în Sala George Enescu a Școlii de Muzică din Sighet o întâlnire cu simpatizanții acestui partid, la care au participat dl Liviu Dragnea, conducătorul de facto al acestei formațiuni politice, d-na Carmen Dan, președintele partidului, Călin Matei fost deputat de Maramureș în Parlamentul României și nu în ultimul rând, dl dr. Vasile Ștefanca, președintele filialei locale a partidului. Amfitrioana acestei întâlniri a fost d-na Narcisa Vaida, cea care a făcut prezentările oaspeților după care le-a dat cuvântul acestora pentru a-și expune ideile privitor la viziunea formațiunii politice în cazul în care vor reuși să ajungă la guvernare.

Prima care a preluat microfonul a fost d-na Carmen Dan cea care a încercat să convingă publicul de ce merită să se alăture și să susțină politica și ideile acestui partid, dar și faptul că Liviu Dragnea este cel care merită să ajungă din nou în fruntea politicii românești pentru a-și duce la îndeplinire planurile pentru dezvoltarea, prosperitatea și suveranitatea României.

A urmat dl Liviu Dragnea care a explicat pe larg auditoriului modul în care dorește să procedeze și care sunt șansele ca țara noastră să iasă de sub papucul celor care ne conduc astăzi, aceștia fiind în marea lor majoritate coordonați din afara țării. Mai mult, dl Dragnea a declarat pentru Sighet 247 că este plin de speranța că, conaționalii noștri se vor trezi măcar în ceasul al 12-lea și vor trimite în fruntea țării, români adevărați și patrioți, deoarece în 2024 va fi ultimul tren pe care dacă nu îl vom prinde, nu mai avem nicio șansă la redresare.

La rândul său, dl Călin Matei ne-a explicat tuturor, cât de mult bine a făcut dl Dragnea pentru județul nostru atunci când a fost la putere. Dacă a fost sau nu așa, numai dvs. cei care citiți acest material veți putea răspunde întorcându-vă cu memoria în timp și analizând cât de bine ați dus-o pe vremea când dl. Dragnea era cel mai puternic om din România.

Spre finalul întâlnirii a fost invitat la microfon, cum era și normal, dl dr. Vasile Ștefanca, liderul filialei locale a partidului, care la rândul său ne-a dat de înțeles că este bine intenționat și vrea să facă doar lucruri bune pentru urbea noastră. Dl Ștefanca, singurul pe care îl cunosc personal încă de când era consilier local, eu fiind acreditat din partea presei locale la ședințele acestui for, pot să vă spun că este un tip deosebit de sincer și bine intenționat în tot ce face, ceea ce nu aș putea afirma despre ceilalți vorbitori, deoarece îi cunosc doar de la televizor, dar cum pe sticlă, chiar dacă marea majoritate a politicienilor vorbesc foarte frumos, nu înseamnă neapărat că ceea ce spun aceștia se reflectă și în realitate..

Totuși, înainte de a-mi declina calitatea de reprezentant al jurnalului Sighet 247, nu m-am putut abține ascultând alocuțiunea dlui Dragnea care ne explica cum trebuie să ne trezim și să alegem în fruntea noastră români adevărați și patrioți, pentru a schimba din temelii mersul treburilor țării și i-am amintit cum, începând din 2004 au fost maziliți la propriu cinci politicieni iscusiți la minte, care au candidat pentru funcția supremă în stat, respectiv...Adrian Năstase, Theodor Stolojan, Mircea Geoană, Crin Antonescu și Victor Ponta, iar pe scaunul de la Cotroceni a ajuns un marinar pe numele său, Traian Băsescu care făcea bișniță cu Whisky și Blugi, ba mai mult, a fost declarat ca fiind și colaborator al fostei securități și Klaus Johannes, un profesor mediocru de la Sibiu, care nici măcar nu poate vorbi în public fără o foaie de hârtie sau un prompter în față. Bineînțeles că i-am amintit chiar și domnului Dragnea, ca să nu uite, cum că, chiar și domnia sa a fost mazilit și ascuns la Beciul Domnesc și l-am rugat să-mi răspundă cum va reuși să ajungă iar pe culmile politichiei românești din moment ce a ajuns atât de jos în sondaje.
Răspunsul a fost cel care mi l-a dat și la final, când i-am întrebat în calitate de jurnalist la Sighet 247, adică, că el are mari speranțe în faptul că românii se vor trezi și vor vota cu cine trebuie. Doar că...și asta este părerea mea... adică, că ...nu toți cei care trebuie...și merită cu adevărat să ajungă acolo, dar, dacă trebuie...atunci, ce să zic...Cu plăcere.

Petre Giurgi

Mișcarea România Suverană în Maramureș

Mișcarea România Suverană în Maramureș

Mișcarea România Suverană în Maramureș

Mișcarea România Suverană în Maramureș

Mișcarea România Suverană în Maramureș

Mișcarea România Suverană în Maramureș

Mișcarea România Suverană în Maramureș

Mișcarea România Suverană în Maramureș

Mișcarea România Suverană în Maramureș

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și