Astfel, în data de 05.02.2015, în jurul orelor 15.00, în urma unei sesizări pe numărul unic de urgenţă 112, echipa de intervenţie a Jandarmeriei Maramureş, a fost direcţionată spre staţia de alimentare cu carburanţi situată la intersecţia bulevardelor Unirii şi Republicii, unde se semnala prezenţa unei persoane bănuite de sustragere de combustibil.

La faţa locului a fost identificat numitul O. C. V., cu domiciliul în comuna Săcălăşeni, sat Culcea, jud. Maramureş. În fapt, în urmă cu câteva zile, tânărul a alimentat cu combustibil autoturismul Mazda 626GE şi a plecat fără să plătească contravaloarea respectivă.

În urma verificărilor întreprinse, numitul O.C.V. a fost reţinut şi predat către lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor împrejurărilor în care tânarul a alimentat cu combustibil în mod repetat din staţiile de alimentare cu carburanţi ( Lukoil, Petrom, Mol şi OMV ) de pe raza localităţii Baia Mare şi a plecat fără să plătească contravaloarea acestuia, având montate pe autoturism numere de înmatriculare provizorii expirate.

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Citește și

loading...