Pe simezele Muzeului Etnografic al Maramureșului „Francisc Nistor” vor fi expuse 72 de fotografii alb-negru ale reputatului artist fotograf japonez Kosei Miya realizate în urmă cu câteva decenii, majoritatea pe filme de analog cu ocazia deplasărilor efectuate în minunatele locuri pitorești din Maramureș. Toate fotografiile expuse se pot admira și pe sit-ul AIEFA: https://eurofotoart.ro/expo-foto-kosei-miya-tokio-jp.../

Expoziția este organizată sub patronajul Ambasadei Japoniei în România, sub auspiciile Federației Internaționale de Artă Fotografică (recunoscută de UNESCO) de către Asociația Internațională „Euro Foto Art” (AIEFA) și Summit Agro Romania în parteneriat cu Muzeul Maramureșan din Sighetu Marmației.

Evenimentul de excepție - un omagiu artistului japonez cu inima de maramureșean, ambasadorul spiritual al României în Japonia vreme de 6 decenii,- dedicat truditorilor pământului de pe aceste meleaguri, iubitorilor artei fotografice, precum și Zilei Internaționale a Fotografului va avea loc vineri, 12 iulie 2024, ora 17:00 la Muzeul Maramureșan, în prezența autorului. La vernisajul expoziției sunt invitați să participe toți iubitorii fotografiei.

Evenimentul va fi transmis online pe facebook: https://www.facebook.com/EuroFotoArtAssociation

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și