Conform unor martori, accidentul s-ar fi petrecut imediat după miezul nopții, în mașină aflându-se două persoane. Șoferul a pierdut controlul volanului, fiind aruncat de pe partea carosabilă direct în gardul instituției.

În timp ce era proiectat, autoturismul a rupt doi copaci de pe marginea drumului, doi stâlpi de beton din gard și încă un copac din curtea Căminului de bătrâni. De asemenea, autoturismul a suferit avarii majore, cel mai probabil fiind daună totală.

Din spusele martorilor se pare că cei doi ocupanți ai autoturismului ar fi părăsit locul accidentului din motive încă necunoscute.

ACTUALIZARE: Comunicat de presă IPJ Maramureș

Aseară, în jurul orei 23.50, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 că pe strada Dragoş Vodă din municipiul Sighetu Marmaţiei s-a produs un accident rutier.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs datorită vitezei neadaptate la condiţiile de drum. Un tânăr de 32 de ani, aflat la volanul unui autoturism, într-o curbă uşoară la dreapta a pierdut controlul direcţiei de mers, a derapat şi a intrat în coliziune cu copacii din partea stângă a drumului fiind apoi proiectat în gardul unui imobil.

Şoferul a suferit leziuni corporale şi a beneficiat de îngrijiri medicale.
Testarea cu aparatul etilotest a relevat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Lui i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, verificările efectuate au relevate că sigheteanul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În acest caz a fost întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.


Citește și

loading...