În reclamația depusă inițial la Primăria Călinești se precizează că se dorește verificarea modului de desfășurare a concursului, deoarece unul dintre candidați s-a aflat în interiorul primăriei chiar înainte de începerea concursului, „cand conform Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului comisia de evaluare executa subiectele pentru concurs”, respectiv „înainte de afișarea rezultatelor probei scrise”.

În reclamația depusă de unul dintre candidați se arată că în intervalul orar de desfășurare a concursului mai sus amintit niciunul dintre angajații primăriei nu se mai aflau în instituție, iar candidatul la care se face referire în reclamația era singur cu acea comisie de evaluare: Cele spuse mai sus pot fi probate cu martori și poze”.
Am cerut un punct de vedere și de la primarul Petre Nemeș, care a ținut să arate că un răspuns la acea reclamație a fost deja expediat către reclamant, nefiind semnalate niciun fel de nereguli la acest concurs.

De altfel, Primăria Calinești a organizat mai multe concursuri pentru ocuparea mai multor posturi, cum ar fi la compartimentul Urbanism, Registru Agricol sau la Asistență Socială.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet