La doar câteva zile de la scandalul cazului cetățeanului elvețian care era să moară în „Spitalul groazei”, scandal în urma căruia directorul Spitalului nu a prezentat vreun punct de vedere, domnul Alexandru Oros își dă arama pe față și ne demonstrează cât de mult își respectă pacienții.

Domnul Alexandru Oros, de când este director, conduce o ditamai mașină mare de teren - vorba aia: bărbații cu mașină mare își rezolvă astfel un anumit complex, despre care nu discutăm acum.

Spitalul municipal Sighet are un singur loc de parcare destinat persoanelor cu handicap. Domnul „derector” s-a gândit așa cu mintea sa înclinată spre medicină (că doar altfel nu ar fi ajuns director la „Spitalul groazei”): să ocupe acel loc cu ditamai hurdughia de mașină pe care o conduce. Ce contează dacă un pacient cu dizabilități fizice se prezintă la spital și nu are unde parca? „Dă-l în .....” - și-o fi spus „derectorul”.

Nu avem cum să ne așteptăm la vreo îmbunătățire a condițiilor din Spitalul municipal Sighet atât timp la conducerea acestuia se află un astfel de om. Singura lui calitate, din punctul meu de vedere, este că are o prietenie neprețuită cu TIR-istul aflat la cârma municipiului. Această prietenie este până la urmă și singurul motiv pentru care Alexandru Orors a ajuns director al acestui spital în care pacienții mor cu zile. Aceasta, în condițiile în care foarte mulți medici sunt dedicați meseriei lor și încearcă să își practice meseria. Dar atât timp cât din partea conducerii Spitalului nu primesc niciun sprijin, aceștia se luptă cu morile de vânt, iar în față ies șpăgarii spitalului.

Dacă urmăriți atent poza, veți vedea în spatele mașinii utilizate de directorul Orors un domn care și-a dat seama de adevărata valoare a Spitalului Sighet sub conducerea domnului Oros și care își exprimă cum nu se poate mai bine părerea.

PS - Mulțumim cititorului fidel care ne-a trimis această poză.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și