Cele două vedete, care s-au împăcat la sfârşitul anului trecut, urmează să căsătorească în vara acestui an şi vor locui în conacul pe care Lewis Hamilton îl deţine în Elveţia, citate de dailymail.co.uk.

"Lewis face tot ce poate pentru a ascunde această informaţie, dar, altfel, este absolut încântat", a declarat o sursă pentru Daily Star. "A cerut-o în căsătorie, cu un genunchi pe sol, iar Nicole a acceptat în cele din urmă", a declarat o sursă, pentru Daily Star.

"Ei vor să locuiască împreună în Elveţia şi să călătorească împreună atunci când Lewis participă la curse. Desigur, cariera ei va trebui să treacă pe locul al doilea pentru o vreme, însă ea este dispusă să îl susţină atunci când se află pe pistă. Este planul ideal pentru ei, iar acest plan va duce la o nuntă, la vară, în august, atunci când Lewis îşi va lua o vacanţă de trei săptămâni din circuitul F1", a adăugat aceeaşi sursă.

Relaţia lor de cinci ani părea că a ajuns la final în iulie 2013, la scurt timp după ce Nicole Scherzinger a susţinut un turneu în Marea Britanie, alături de Gary Barlow, Sharon Osbourne şi Louis Walsh pentru a participa la audiţiile live de la emisiunea "X Factor".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și