Imaginea postată pe Facebook arată și că bacșișul primit de chelnerul care l-a servit pe clientul cu buzunare largi nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a încasat peste 17.000 de lei.

Pe nota de plată proformă se observă că respectivul client a comandat, în total, 45 de sticle de șampanie, cea mai scumpă fiind o sticlă de 3 litri, care a costat nu mai puțin de 30.000 de lei. Totalul facturii a fost de 142.900 de lei, puțin peste 31.000 de euro.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală precizează că bonul fiscal este singurul document care atestă contravaloarea bunurilor. Potrivit codfiscal.net, ANAF avertizează operatorii economici care, potrivit legii, au obligaţia de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale şi de a emite bonuri fiscale, că le este interzis să înmâneze clienţilor documente care atestă plata contravalorii bunurilor achiziţionate sau serviciilor prestate, altele decât bonurile fiscale.

Nota de plată proformă nu este un bon fiscal și nu atrage după sine obligațiuni de plată, neavând nicio valoare în sistemul fiscal.

Aproape 40.000 de români şi-au petrecut zilele libere pe litoral și au cheltuit, în total, aproape un milion de euro pe distracțiile de 1 mai.

Citește și

loading...