Totul a pornit de la nişte filmuleţe şi poze postate pe internet, de nişte băieţi care susţin că au fost la domiciliul minorei pentru a întreţine cu ea relaţii sexuale, ea fiind de acord. Numai că fata are o altă variantă, şi anume că i s-a pus ceva în băutură, iar când a fost filmată nu era conştientă. Din câte se pare, tot evenimentul nefericit s-a petrecut duminică, 15 decembrie a.c. Cei cinci băieţi sunt elevi ai mai multor licee, între care ai Liceului George Călinescu şi Colegiul Regina Maria. În plus, unul dintre ei este chiat coleg de clasă cu minora, la Liceul Internaţional de Informatică.

Tinerii susţin că fata a fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu ei şi chiar s-a rugat s-o însoţească la domiciliul ei, duminică, 15 decembrie. Iată ce discutau băieţii pe internet. "Noi am plecat de la Roxana la 12:00, după ce am dormit toţi la ea 5 ore. Dacă o violam, făcea ca toţi dracii prin casă până venea un vecin sau ceva de genul, nu stătea (...) o oră şi după ne mai şi lăsa să dormim la ea, sau Se vede clar în filmare că nu o violează nici dracu. În primul rând, după cum am mai zis, am mai făcut-o de 4 ori cu ea înainte. Şi tinerii continuă: Chestia e că nu avem absolut nici o vină, frate. I-a plăcut viaţa la fată şi după aia zice că am violat-o. Ştiu că acum o să ziceţi de filmările acelea dar nu au nici o relevanţă pentru că în unul pur şi simplu o filmam când stă, nu dăm în ea sau alte chestii de genul. În celălalt stă şi nu se opune când se... , a fost o probă foarte bună la Poliţie, la fel ca cele 50 de poze cu ea goală care mi le trimitea odată la 2 zile înainte de faza de duminică.

Mai departe, tinerii au povestit cum au fost rugaţi să vină şi ea ştia ce se va întâmpla. "Da , totul s-a întâmplat duminică (15 decembrie - n.r.) şi ea m-a sunat luni. Dacă era cum spune ea, că am drogat-o şi după aia am violat-o sau mai ştiu eu ce inventează ea, după faza aia s-ar fi ferit de mine în ultimul hal, nu ar fi vrut să mă mai audă / vadă în viaţa ei, nu ar mai fi vorbit 2 ore la telefon cu mine. Ea a zis că a fost violată de 5 băieţi, minciună imensă. Înainte să plecăm din Inter a zis că e de acord şi tot ea se ruga de noi să venim la ea acasă şi ne confirma în continuu că e singură acasă. Floris şi Evelin au dormit toată perioada cât am fost la ea acasă. Ea ştia dinainte ce o să se întâmple şi era de acord. Nu a fost vorba de absolut nici un viol, pur şi simplu s-a distrat o noapte şi acum minte că a fost inconştientă complet, că a fost violată şi o face pe victima ca sa îşi spele ruşinea, au vorbit tinerii pe Internet", scrie Replica de Constanţa.

Tinerii vor fi audiaţi de către oamenii legii, inclusiv şi minora, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa va declanşa o anchetă la nivelul unităţilor de învăţământ.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și