„Compania TAROM a făcut publică informația și a introdus în sistemul de rezervări, o nouă cursă Otopeni-Baia Mare-Otopeni RO 617/618, începând cu data de vineri 19 aprilie 2019, cu program de operare VINEREA, după programul: decolare OTP 14.40 – aterizare BAY 16.05, respectiv decolare BAY 16.30 – aterizare OTP 17.50”, au anunțat cei de la aeroportul din Tăuții Măgherăuș.

Despre cursele internaționale de pe acest aeroport, atât de așteptate de maramureșenii care lucrează în străinătate, încă niciun anunț oficial făcut de conducerea Aeroportului, dar nici de conducerea Consiliului Județean. Asta deși suntem aproape de jumătatea anului și maramureșenii se pregătesc să vină acasă de Paște.

Toate acestea desi Consiliul Judetean a stabilit o serie de tinte strategice pentru acest aeroport, iar prima dintre ele se refera la atragerea de noi operatori aeronautici care sa diversifice portofoliul de destinatii spre care se poate zbura de pe aeroportul din Tautii Magheraus, operarea de noi destinatii, prioritare fiind destinatiile internationale din Franta, Spania, Italia, Germania, Belgia si Marea Britanie.

Așadar, cei care vin din Londra în Maramureș de Paște vor ajunge tot pe aeroportul din Satu Mare, ca și până acum, iar de acolo vor veni spre Maramureș. Singura destinație externă spre care vor putea zbura maramureșenii în această vară rămâne Antalya.

Citește și

loading...