Cazul Oanei a fost publicat în luna martie, de întreaga presă județeană. Tânăra relata cum creșterea spasticității îi amenință independența. Cu alte cuvinte, sigheteanca nu putea să se deplaseze prea mult fără ajutorul unui scaun cu rotile. În plus, avea dureri severe la genunchi și dureri musculare și spate. Singura ei șansă la o viață normală a fost o operație la Spitalul Saint Louis din USA. La apelul nostru umanitar au răspuns pozitiv autorități și oameni de rând, care au donat cât au putut. Acum vin veștile bune!

„Operația de rizotomie a fost un succes şș de trei săptămâni şi jumătate mă bucur de viața fără spasticitate. E un sentiment minunat şi deşi recuperarea e doar la început, progresele sunt deja vizibile.Vă mulțumesc din nou din suflet pentru tot sprijinul acordat pentru a putea ajunge unde sunt acum- fără ajutorul vostru nu ar fi fost posibil. Mâine (n.red. – vineri, 9 august) plecăm spre casă”, a scris Oana Puicar pe blog-ul ei de socializare, intitulat Pașii Oanei.

# Există soluții pentru orice obstacol!

Reacțiile nu au întârziat să apară. “Oana, ești o luptătoare, o învingătoare! Cei care te-au ajutat au făcut un gest. Tu ne-ai învățat că există soluții pentru orice obstacol. Trebuie doar să avem răbdare pentru a le gasi. Ceea ce a dus la vindecarea ta au fost încrederea ta în reușită, dorința ta de vindecare, medicii extraordinari și mama ta care te susține. Mai e un drum lung, dar vei reuși. Ne bucurăm pentru tine, om minunat!”, a spus Otilia Crăciun.

“Multă răbdare, încredere în bunul Dumnezeu, fără ajutorul Lui nu era posibil, sănătate multă ție și mamei tale să te poată susține în continuare! Să aveți drum bun! Vă așteptăm cu drag acasă!”, a scris Emilia Irina Hotea. “Să fie începutul unei etape noi, în care să strălucești și mai tare, ești un om extraordinar, să continui mereu să inspiri pe alții cu iubirea și curajul tău”, a spus și Oana Stanciu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și