Primele verificări au relevat că în timp ce se afla în faţa unui centru comercial din Ocna Şugatag, bărbatul a fost de acord să-i schimbe unui necunoscut suma de 1.200 euro. Sub pretextul că doreşte bancnote mai mici, bărbatul necunoscut şi-a cerut euro înapoi, restituind leii. La scurt timp după ce necunoscutul a plecat, bărbatul şi-a dat seama că a primit cu 1.400 de lei mai puţin decât suma pe care a dat-o.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi continuă cercetările în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

Nu acceptaţi astfel de propuneri, mai ales atunci când vin din partea unor necunoscuţi! În scopul prevenirii victimizării recomandăm ca astfel de tranzacţii să se efectueze la bănci şi la casele de schimb valutare. Nu cumpăraţi valută de la persoane neautorizate întrucât poate fi falsă. În cazul în care aţi fost înşelaţi sesizaţi de îndată poliţia încercând să comunicaţi cât mai multe semnalmente ale autorilor!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și