Ofertele depuse la procedura electronica de achizitii publice pentru atribuirea lucrarilor la drumul judetean Baia Sprie-Barsana au fost deschise astazi, 25 iunie, de comisia de evaluare numita la nivelul CJ Maramures. Sefii administratiei maramuresene n-au dorit sa faca prea multe comentarii despre firmele care s-au prezentat la licitatie, aratand doar ca isi doresc ca de data aceasta sa existe un castigator.

ÔÇ×Astazi, la ora 12.00, s-a procedat la deschiderea ofertelor. Din ce m-au informat colegii mei, pana acum au fost depuse patru oferte. Imi doresc din tot sufletul ca, urmare a procedurii de evaluare, sa avem un castigator care sa fie in stare sa execute acest drum al suspinelor pentru judetul MaramuresÔÇŁ, a afirmat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu.

Conducerea CJ a mai aratat ca din cele patru firme ÔÇ×unele au mai fost la licitatieÔÇŁ, iar altele sunt ÔÇ×nou veniteÔÇŁ. Nu e exclusa nici varianta ca societatea Selina sa se fi prezentat din nou cu o oferta. Totodata, e luata in calcul si posibilitatea ca aceasta firma sa fie declarata castigatoare.

ÔÇ×Nu este vorba pe cine iau eu, pentru ca, indiferent ce cred eu, daca un participant indeplineste conditiile de participare, are oferta tehnica buna, are oferta economica-financiara, ca imi place, ca nu-mi place, acel participant la procedura are egale sanse cu oricare altul. Nu pot face eu asemenea excluderi sau aprecieri asupra competentei vreunui participant. Tot ce putem evalua astazi e documentatia depusa. Daca acea documentatie e in concordanta cu fisa de date achizitie, caietul de sarcini, nu ne ramane altceva de facut decat sa o luam ca atareÔÇŁ, a mentionat Zamfir Ciceu.

Citeste articolul intreg pe eMaramures.ro

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Citește și

loading...